Zuidoost-Aziƫ.reismee.nl

Weblog Laos-cambodja.reismee.nl

Hallo allemaal,

Over ruim een week gaan wij voor 30 dagen naar Laos en Cambodja. We hebben al jaren de gewoonte bij dit soort verre reizen een weblog bij te houden met verhalen, foto's en (als het mogelijk is!) een filmpje.

De reisroute per dag vind je onder de volgende link:  https://www.sawadee.nl/rondreizen/azie/laos/lac-het-trage-stromen-van-de-mekong/uitgebreide-reisroute/

Onder ' Profiel ' vind je een korte introductietekst van ons voor deze reis. Op 'Kaart'  is aangegeven hoe het reisschema vanaf Bangkok eruit gaat zien.


Ik heb je op de mailinglist voor deze weblog gezet. Gevolg daarvan is dat je steeds bericht krijgt als er een nieuw verhaal of fotoserie verschijnt. Als je de weblog wel af en toe wilt volgen,maar niet steeds een mailtje wilt ontvangen: noteer dan de url van de weblog (laos-cambodja.reismee.nl) en verwijder je emailadres zelf even van de lijst.

Gerard&Ingrid

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Groetjes,

Gerard